Ispita Bianca de la „Insula Iubirii” a izbucnit în lacrimi la Agenția Vip! Care este drama vieţii ei: „A murit într-un accident de maşină” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Durere fără margini pentru Bianca Pop. Bruneta a vorbit în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, despre detalii neştiute din viaţa ei şi despre cea mai mare dramă a vieţii sale.

Ispita Bianca de la „Insula Iubirii” a izbucnit în lacrimi , după ce a vorbit despre drama prin care a trecut împreună cu familia ei. Se pare că bruneta şi-a pierdut tatăl la vârsta de 1 an şi jumătate, într-un accident grav de maşină. Bianca Pop a mărturisit că mama ei a crescut doi copii, singură, încă de la vârsta de 21 de ani.

"Mama mea a rămas văduvă la 21 de ani cu doi copii. Tata a murit când eu aveam un an şi jumătate. A murit într-un accident de maşină. Fratele meu văzuse impactul. Asta este durerea vieţii mele. Este foarte uşor să o judeci, dar am şi eu un suflet. Toată lumea judecă şi dă cu piatra şi m-am săturat", a declarat Bianca Pop la la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest