Ispita Bianca de la “Insula Iubirii” îndrăgostită până peste cap de un interlop temut din România! Primele declaraţii despre relaţie VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Pop a furat inimile multor bărbaţi. Şi asta nu doar datorită aspectului fizic, ci şi a modului în care gândeşte. Ispita de la „Insula Iubirii” s-a ţinut departe de relaţii până acum, dar se pare că un interlop din România a dat-o peste cap.

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, frumoasa brunetă a mărturisit cine este cel de care s-a îndrăgostit. Se pare că este vorba de nimeni altul decât Cirpiran Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu.

"Ne cunoaştem cam de 5 ani. Eu am crescut cu aşa anturaje, pentru mine nu este nimic uau. Imaginile vorbesc. Ne înţelegem foarte bine, are grijă de mine eu fiind o persoană publică, el are un anumit statut. Îl ştie toată lumea, toată ţara. Îl respect foarte mult. Jos pălăria pentru el şi pentru familia lui.", a declarat Bianca, ispita de la "Insula Iubirii", la Agenţia VIP.

Deşi nu a confirmat că ar fi într-o relaţia oficială cu acesta, Bianca Pop pare super amorezată de interlop. Cine ştie, poate este doar o chestiune de timp până vor recunoaște public sentimentele pe care şi le poartă.

"Mă răsfaţă cum vreau eu. De la foarte bine în sus. Am mai spus că sunt o femeie foarte pretenţioasă, neaccesibilă. Ne înţelegem bine, prin anturaje comune. Nu este nimic uau că eu stau cu aşa persoane mai cunoscute. M-a cucerit cu caracterul său frumos, cei şapte ani de acasă. Ieşim în oraş, ne distrăm foarte mult. Eu chiar dacă nu am stat în Bucureşti, cunoscut foarte multă lume de aici. Nu îmi fac planuri. Mă bucur de viaţă, fericirea mea constă în mine, nu într-un bărbat", a mai spus focoasa brunetă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest