Ispita Dana a dat cărţile pe faţă! Cum trebuie să arate bărbatul care ar putea avea şanse la inima ei „Îl dau exemplu pe Radu Vâlcan” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Dana, cea mai senzuală ispită de la „Insula Iubirii” a vorbit în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” despre caracteristicile bărbatului care ar putea-o cuceri. Bruneta nu are pretenţii, ci din contră. Îşi doreşte de la partenerul de lângă ea să fie respectuos şi atent.

Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, Dana Badea şi-a prezentat outfit-urile de scenă. Bruneta are o garderobă de-a dreptul strălucitoare. Printre paiete şi sclipici, sexy ispita a vorbit şi despre ce trebuie să aibă bărbatul care i-ar putea fura inima. Şi nu doar atât. A dat chiar şi un exemplu care a uluit pe toată lumea.

Ispita Dana a vorbit la superlativ despre prezentatorul show-ului din care face parte. Sentimentul de admiraţie pe care îl are pentru Radu Vâlcan se datorează modului în care se comportă cu soţia lui, Adela Popescu, dar şi pentru comportamentul pe care îl are vizavi de toate persoanele care fac parte din „Insula Iubirii”.

„Îmi plac bărbații maturi, nu copiii. Un bărbat trebuie să fie respectuos, din punctul meu de vedere, să fie atent... (...) Pot să îl dau ca și exemplu pe Radu Vâlcan, am văzut că este un bărbat care își respectă foarte mult soția și asta este cel mai important. Și arată și bine! Și are și o familie frumoasă, am fost plăcut impresionată de el. Să aibă un job normal. Să nu fie ca puștii din ziua de azi...Mă caută mai mult fete, îmi cer sfaturi: de relație, de vestimentație. Eu nu ies în cluburi, ies la cafenele cu pritenele mele, la solar, la coafor...” a mărturisit Dana, la "Agenţia VIP| 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest