Ispita Irina, dezvăluiri cutremurătoare despre calvarul în care a trăit timp de 14 ani! A rămas traumatizată din cauza bătăilor primite: „E puţin spus agresiv, a fost violent” VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, Irina a făcut dezvăluri cutremurătoare din copilăria şi adolescenţa sa. In spatele zâmbetului pe care îl afişează, ori de câte ori are ocazia, se află o adevărată dramă  care a marcat-o pe viaţă.

Frumoasa blondină de la „Insula Iubirii” a mărturisit că relaţia cu tatăl biologic nu a fost niciodată una bună. Ci din contră, a fost chiar una traumatizantă. Se pare că acesta a agresat-o fizic şi verbal timp de 14 ani. Aşa că nu are foarte multe amintiri frumoase din copilărie şi adolescenţă, lucru care a făcut-o să se maturizeze rapid şi care stă la baza personalităţii sale puternice.

 „Nu mai vorbim de câţiva ani de zile. Nu mai am cum să ţin legătura cu el. Nu am avut copilărie din cauza lui, nici adolescenţă. E puţin spus agresiv, a fost violent. Verbal, fizic.” a declarat Irina, ispita de la „Insula Iubirii”, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest