Israela, mutilată pe viață din cauza lui Liviu: ”A dat cu piciorul și mi-a rupt mâna, apoi a plecat fugind”

 

Israela se luptă de câteva săptămâni pentru drepturile femeilor abuzate, iar în această seară a venit la ”Agentul VIP” ca să vorbească despre un episod violent din căsnicia cu Liviu, care i-a schimbat viața radical.

Vedeta și-a amintit că acum câțiva ani Liviu i-a rupt mâna și a povestit cum s-a întâmplat momentul înfiorător:

”Era beat și a dat cu piciorul în ușă la toaletă, iar eu mi-am rupt mâna. Mi s-a fracturat mâna. L-am rugat pe colaborator să îmi aducă trei linguri de lemn. A fugit și a dat cu capul în sticlă. A fugit pe una din uși și acolo sunt niște termopane enorme și a început să dea cu capul în geamn spunând:”ce am făcut, ce am făcut”. Ce a făcut apoi, în drum a oprit Ambulanța și nu a avut curajul să se întoarcă și i-a rugat să se ducă spre mine. I-am zis lui Gheorghe să îmi aducă trei linguri de lemn și două fețe de masă. I-am spus să îmi pună o lingură de lemn în gură ca să nu îmi înghit limba și am pus mâna la loc, apoi am pus două linguri pe post de atele și am pus mâna, iar cu o față de masă am legat mâna. Medicilor nu le-a venit să creadă, că dacă nu făceam asta, trebuia să fac o operație grea și am zis că nu vreau să fac. L-am convins să nu îmi facă operație. Nu am nicio durere, doar când se schimbă vremea. Mi-a pus gips și mi-a zis să îl țin patru luni. Ce, am stat șase luni cu picioarele în sus după ce m-au scăpat la nuntă? După două luni dansam. El nu a apărut decât la 24 de ore plângând și alergând prin oraș că ce mi-a făcut. A plâns, când și-a revenit. El tot își găsea scuzele”, a dezvăluit Israela povestea cutremurătoare în emisiunea lui Cristi Brancu.

Vedeta a făcut și un apel către Președintele României ca să o ajute în demersurile sale, dar și la celelalte organe abilitate care trebuie să fie alături de femeile abuzate și să o sprijine în în înființarea unor centre speciale.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest