Iulia de la Abracadabra se căsătoreşte cu un fost coleg de liceu! "E răbdător şi bun"

 

Iulia de la Abracadabra se căsătoreşte! Într-o lună, Iulia Stănescu se va numi Iulia Newman.

Iulia de la Abracadabra a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară şi a dezvăluit planurile sale de căsătorie şi de a deveni chiar din nou mămică. Vedeta a mărturisit că s-a îndrăgostit de un fost coleg de liceu şi că nunta va avea loc în ţară peste o lună.

"Mulţi m-au cerut de soţie. Cine a câştigat de fapt este un fost coleg de liceu şi acum, la câţiva ani mai târziu, aşa a fost să fie. Trăim o poveste de dragoste foarte frumoasă. Eu m-am mutat în New York după acele emisiuni. Ne-am revăzut acolo şi de atunci am fost de nedespărţit. A fost ceva mutual; eu i-am spus că ar fi frumos să viziteze România şi el mi-a spus că ar fi cu o cerere de căsătorie, doar că trebuie să-mi cunoască familia, şi acelaşi lucru i-am spus şi eu. Numele lui de familie este Newman. Cam într-o lună ne vom căsători. Va fi o ceremonie mică şi tradiţională. Va fi doar familia lui, cea mai bună prietenă a mea de liceu. Bunătatea lui m-a uimit. A îmbrăţişat fetiţa ca şi cum ar fi fost a lui (...) În liceu nu l-am băgat în seamă pentru că nu mi-am dat seama ce fel de persoană este. E extraordinar de bun şi de răbdător (...) Va avea loc nunta în România, dar am insistat foarte mult ca el să cunoască cultura şi cu ocazia asta să mă şi înţeleagă mai bine (...) Ne-am gândit şi dacă va vrea Dumnezeu să-i facem fetiţei mele un frăţior sau o surioară", a mărturisit vedeta.

Iulia Stănescu a fost plecată din România timp de 15 ani şi a oscilat între New York şi Slovenia, ţara de origine a tatălui fetiţei sale. Ea s-a reîntors în ţară în apropierea naşterii şi s-a internat mai întâi la un spital din Timişoara, iar apoi s-a transferat la Spitalul Cantacuzino, din Bucureşti.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest