Iuliana s-a despărţit de Enache? George Ciubotaru face declaraţii compromiţătoare

 

După ce au curs râuri de cerneală de-a lungul anilor despre relaţia dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, cei doi au revenit în atenţia publică, după ce zvonul că s-ar fi despărţit a luat amploare.

Adrian Enache vorbea încă din 2012, într-un interviu acordat "Răi da' buni", despre faptul că nu se va căsători cu Iuliana Mariciuc, deşi cu un an în urmă aceştia îşi oficializaseră relaţia.

George Ciubotaru, un apropiat al celor doi, a intrat în legătura telefonică directă la "Agentul VIP" şi a făcut mai multe declaraţii. Acesta susţine că relaţia dintre Enache şi Iuliana Marciuc a fost mereu un "ping-pong", drept pentru care nu se grăbeşte să tragă concluzii cu privire la aparenta despărţire.

"Eu nu m-aş grăbi să trag concluzii, nu aş merge pe mâna asta. Cred că mai degrabă Adrian atunci când a simţit că Iuliana alunecă uşor într-o altă relaţie, repede şi-a amintit că o iubeşte foarte tare. Eu cred că ei aveau o poveste foarte frumoasă, scrisă de destin, iar celelalte personaje au fost meteoriţi în vieţile lor. Problema a fost întotdeauna la Adrian, Iuliana este o femeie care a ţinut cu casa, este o femeie senzaţională. Cred că se va sătura la un moment dat de tot. Dacă se va produce vreodată despărţirea, se va produce pentru că Iuliana va hotărî asta", a explicat apropiatul celor doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest