Lara Popa, de la ospătar, la campioană mondială la culturism! S-a transformat radical într-un singur an! „Nu aveam pic de muşchi” VIDEO

 

Lara Popa este exemplul ambiţiei şi puternii nermărginite! A reuşit într-un singur an să facă, ceea ce nu au reuşit alţii într-o viaţă. Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, cea care a înnebunit America după ce a câştigat titlul mondial la culturism, a povestit cum a reuşit să îşi definească musculatura într-un singur an, dar şi ce sacrificii trebuie să facă pentru a participa la competiţiile sportive.

Lara Popa este campioană mondială la culturism. Dar până a ajuns la performanţa de astăzi a fost nevoie de perseverenţă şi muncă. S-a antrenat, zi de zi, timp de un an, şi a urmat o dietă bazată numai pe proteine, pentru a-şi defini corpul. Totodată, ceea este şi mai uimitor, este faptul că a câştigat tilul mondial în timp ce avea două job-uri: antrenor personal şi ospătar. Aceasta a măturisit că nu îi ajung banii din job-ul de personal trainer, pentru a participa la competiţii, aşa că, deseori lucrează ca ospătar pentru a-şi îndeplini visul.

„Antrenamente, dietă, odihnă, perseverenţă! Într-un an am ajuns aşa. În 2018 m-am apucat. Arătam normal înainte. Nu aveam pic de muşchi. M-am antrenat în fiecare zi, câte o oră jumătate. Înainte de competiţii cu o lună şi jumătate, mănânc numai piept de pui şi peşte, am mers pe diete proteice. Mănânc tort, dulce, sunt o persoană normală. (...) Am vrut o schimbare. Voiam să învăţ mult din lumea sportivilor, aşa că am decis sa concucrez. Eu sunt ospătăriţă. Ca sa fac bani pentru competiţie, lucrez ca ospătar.” a mărturisit Lara Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest