Laurette încă speră la o împăcare cu tatăl copilului ei? "Şi el mă iubeşte. Sunt sigură!"

 
+2 click pentru
galerie

Despărţirea de tatăl copilului ei, Mihai Ştefan, a marcat-o pe Laurette. Cei doi s-au iubit foarte mult, au avut o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat şi un copil. Cu toate acestea, au decis să se despartă din cauza infidelităţii lui, după o relaţie de mai bine de şase ani.

Laurette s-a confruntat cu o depresie severă, a trecut prin momente grele, iar punctul critic a fost în momentul în care a ajuns de urgenţă la spital, în urma unui atac de panică. Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Laurette a povestit despre aceste cumplite experienţe şi a mărturisit cu sinceritate că mai are sentimente pentru Mihai.

"Au fost foarte multe lucruri acumulate. Eu pe Mihai l-am iubit şi îl iubesc în continuare. Şi el mă iubeşte. Sunt sigură. Ne iubim fetiţa. Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă, am făcut copilul din dragoste. Doar că eu am avut foarte multă încredere în el şi nu am crezut niciodată că el o să poată să îmi facă mie ce mi-a făcut. şi am fost foarte, foarte dezamăgită de ce s-a întâmplat. Şi s-au adunat foarte multe probleme," a declarat Laurette la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest