Lenna Horvath şi-a găsit fiica moartă în casă! "Îi simt prezenţa în jurul meu"

 
+2 click pentru
galerie

O blondă din showbizul românesc şi-a povestit, luni seară, în platoul emisiunii "Agentul VIP", drama care o macină de mai mult de patru ani de zile.

Lenna Horvath a fost invitată luni seară în emisiunea "Agentul VIP" şi, cu ochii în lacrimi, a făcut mărturisiri despre copilul pe care l-a crescut şi pe care l-a descoperit mort în propria casă. Chiar şi acum, la ani de zile după evenimentul nefericit, vedeta are vise cu fetiţa pentru care s-a luptat 12 ani de zile.

"Fetiţa mea a murit acum patru ani, la 12 ani. Mi-e foarte greu să vorbesc. S-a născut cu handicap 100%. Medicii mi-au propus să semnez să-i iau oxigenul. Nu a vorbit niciodată, nu a mers niciodată, partea motorică a fost 0. Copilul doar exista şi respira. Nu am putut lua decizia de a lua rolul lui Dumnezeu. Am decis să nu semnez nimic (...) La şapte luni după ce am operat-o a murit, chiar eu am găsit-o. Într-o dimineaţă m-am trezit mai devreme decât de obicei cu un sentiment foarte ciudat. (...) Mă chinuiam câte două ore să mănânce, vomita şi o lua de la capăt. Au fost momente când mă aşezăm în genunchi şi mă trăgeam de păr, dar am luptat. M-a costat aproape 80.000 de euro la vremea respectivă să fac o terapie ilegală cu celule stem. (...) De câte ori o visez e ca un avertisment, că a doua zi se întâmplă ceva neplăcut", a mărturisit vedeta.

A fost prezentatoare TV
Fostă prezentatoare TV, Lenna Horvath a apărut în atenţia presei, anul trecut, după ce l-a acuzat pe medicul ginecolog Josef Kopp că a mutilat-o pe viaţă, în timpul unei întreruperi de sarcină.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest