Lenna, la un pas să fie asasinată în propria casa de Hevito? „Am împins geamul, iar vecinul l-a ţinut”/ VIDEO

 

Mega-scandal în showbiz! Telenovela pare să nu se mai termine între celebra femeie cu ochi de husky şi cântăreţul dominican Hevito! Lenna trăieşte clipe de coşmar, din cauza celui cu care ar fi avut o relaţie timp de 8 luni! Femeia s-a aflat la un pas de moarte, după ce artistul infidel ar fi încercat să intre în casa ei cu un cuţit!

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Lenna a făcut dezvăluiri incredibile despre episodul terifiant de care a avut parte. Se pare că Hevito, ameţit de aburii alcoolului ar fi intrat în casa unuia dintre vecinii Lennei şi a dat iama în bucătărie pentru a căuta o armă, cu care să „se prezinte” în faţa fostei iubite.

„Eu eram în patul meu, în care dormeam. Şi m-am trezit cu un om şi i-am spus: „Ce cauţi aici”. Bunicul meu l-a întrebat cine este. După aceea am mers prin bucătărie, de unde a luat ori o furculiţă, dar nu ştiu să spun ce anume. Şi i-am spus „Ce vrei să mănânci, vrei să mănânci ceva”. Mi-a spus că vrea să bea şi să stea liniştit şi vrea să o caute pe Lenna. Şi m-a întrebat unde locuieşte. A ieşit singur din casă, cu cuţitul, după care am observat că era cel care lipsea din casă.” a spus vecinul Lennei.

După ce a furat cuţitul din apartamentul vecinului, Hevito a încercat sa intre în locuinţa Lennei, pe geam, dar pentru că a fost pe fază, celebra femeie cu ochi de husky a acţionat la timp, iar în ajutor i-a sărit vecinul, în locuinţa căruia intrase iniţial artistul dominican.

„Totul a pornit de la obsesia pe care a făcut-o acest individ. Şi de care nu am scăpat un an de zile. El încerca să intre în casă pe geam, pentru că eu îl am deschis, din cauza pisicilor. În momentul în care el a băgat mâna, eu am împins de geam, vecinul a pus mâna ca să ţină de el. Iar el l-a împins pe vecinul.” a spus Lenna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest