Leo Iorga trece din nou prin clipe dificile: ”Dacă nu îi aveam pe fani, poate că nu mai eram în viață”

 

Leo Iorga trece prin clipe grele de câțiva ani, din cauza cancerului. Pentru că maladia a revenit, acesta este nevoit să treacă din nou prin tratamente chinuitoare.

Artistul a intervenit la ”Stars Hunter”, unde a vorbit despre ultimele luni și despre lupta pe care a dus-o cu boala.

”M-ați prins cu aripa rănită. Sunt chiar în zilele alea dificile, nu ca femeile. Mă bucur că mi-ai dat posibilitatea celor care ne privesc să le spun că se poate. În România, este foarte greu pentru toți. Costurile sunt foarte mari. Dacă nu aveam fani și pe voi, poate că nu mai eram în viață”, a dezvăluit artistul la Antena Stars.

Aceasta știe deja ce are  de făcut și pe viitor.


”Fiecare trebuie să se gândească și la el, să facă o introspecție și așa știi să îl ajuți și pe cel de lângă tine. Mă bucur că am intrat în direct. Vin cu drag. Aștept să vin cu o surpriză plăcută, sper să îmi crească și părul. Situația este simplă. Eu fac ce mă îndrumă medicii ș Dumnezeu să fac. În ultimele două-trei zile, mi-am refăcut un plan de viață, în care să primez și eu și mă gândesc să îi ajut pe cei care se confruntă cu aceste probleme”, a mai spus Leo Iorga la ”Stars Hunter”, cea mai nouă emisiune a toamnei.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest