Liviu Vârciu, despre relaţia cu Denisa Botcari: "Am mers la mine în apartament și..."

 
+2 click pentru
galerie

Invitat în platoul emisiunii "Agentul VIP", Liviu Vârciu a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă şi despre femeile care i-au trecut prin aşternut. Celebrul burlac a confirmat că a avut o aventură de o noapte cu Denisa Botcari, însă a spus că nici nu se pune problema unei relaţii.

"Nu am avut o relaţie cu Denisa Botcari. Eram în club, la mare, băusem nişte "apă plată", Denisa era acolo... Ea e o femeie apetisantă. Am luat-o şi am mers la mine la apartament, dar atât. Ea s-a folosit de mine, dar pot spune că şi eu m-am folosit de ea", a declarat Liviu Vârciu la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că-i este dor să aibă sentimente pentru cineva şi că preferă să vâneze o femeie, nu ca aceasta să i se ofere pe tavă: "Mi-e dor să plâng după cineva. Să simt ceva pentru cineva. Când ascult melodii de dragoste, nu-mi vine în cap nicio femeie. E complicat acum să încep eu o relaţie. Eu sunt vânător şi-mi place să-mi caut eu vânatul, dar vânatul meu mai şchioapătă, nu zboară şi el".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest