Lovitură de teatru! Ciro Castellano a făcut anunţul: "După atâtea insistenţe, Antonia şi Velea au plecat la Maya, în Italia"

 
+3 click pentru
galerie

După multe conflicte în instanţă, se pare că au îngropat în sfârşit securea războiului. Antonia şi Alex Velea au plecat în aceste zile în Italia pentru a petrece timp cu Maya, iar acest anunţ a fost făcut de Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo.

Ciro Catellano a intrat, astăzi, în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a dat toate detaliile despre această veste. De asemenea, socrul cântăreţei a precizat că a insistat mult până să aibă loc această întâlnire.

"După atâtea cereri din partea mea, Antonia s-a dus la copil, la Maya,  şi s-a dus şi cu Alex. A plecat în Italia şi toată lumea e fericită, dar nu l-a adus şi pe Dominic. Eu m-am rugat de ea să meargă să facă actele copilului ca să vină în România, dar nu s-a dus. Mâine cred că vine în ţară. După trei ani de zile, Antonia va faca Crăciunul, în sfârşit, cu Maya. Ea ştie realitatea, ştie că Alex e iubitul mamei. Are cinci ani şi este un copil foarte dezvoltat şi înţelege tot. Dacă Maya e fericită, toată lumea e fericită. Vincenzo este în Italia, dar nu ştiu dacă s-au întâlnit. (...) Eu mă bucur că a venit Antonia, cu Alex nu avem nimic, ce să facem, asta e, " a spus Ciro Catellano, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Dan Capatos a comentat şi el această veste.

"Întotdeauna aceste împăcări sunt binevenite pentru că Maya avea de suferit din situaţia asta. Dar mi se pare o dovadă de tupeu ca Alex Velea să meargă la familia lui Ciro, mi se pare ceva anormal. Dar dacă el s-a dus doar să o însăţească pe Antonia, fără să se implice prea mult în relaţia cu familia fostului, atunci e ceva normal," a spus şi Dan Capatos.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest