Lumea, în pericol! Calculul unui numerolog dă peste cap toate bănuielile despre atentatele teroriste: "Franţa va fi lovită din nou. Oraşele cu aceste litere sunt vizate"

 

În ultima vreme, ştirile cu atentate şi bombe explodate în diverse părţi ale lumii au ajuns la ordinea zilei. Acest lucru anormal a ridicat semne de întrebare atât clarvăzătorilor, ale căror previziuni s-au înmulţit, dar şi numerologilor.

Printre ei se numără şi numerologul Stanciu Ioana, care, invitată în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară a mărturisit că Franţa va fi din nou lovită de atentate şi că multe oraşe cu anumite litere sunt o potenţială ţintă pentru terorişti.

"Vor fi atentate în Franţa. Oraşele cu literele B, K, T, F, X, R, A, J şi S au o vibraţie 16. Pe 16, pe 26, nu mai este ţinută puterea sub control şi sunt afectate de anumite atentate. E posibil ca în Bruxelles să fie un atentat cu bombă biologică. Nu ştiu sigur. Este doar un calcul de-al meu. B aduce boală. Vom vedea în Torino iar un atentat pe partea acoperişului catolic. Este religia afectată. În 2016 doar ne punem masa, cina o vom avea în 2017 pe partea de religie. Vin conflicte care or să ne sugrume. Vor fi conflicte anul acesta pe tema ciocolatei şi carne de porc. E posibil să fie interdicţii pe aceste produse. Dacă Islamul reuşeşte să domine, vă daţi seama ce urmează. Tendinţa economică e o problemă în România. Faptul că acest an 2000 de când predomină Eva, e posibil ca atunci, Eva fiind aruncată din Rai, e posibil ca acum să ne dorim Raiul, să fugim de pe pământ", a mărturisit numerologul Stanciu Ioana, conform calculelor sale.

Maria Ghhiorghiu, şi ea invitată în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară, a mărturisit că urmează două atentate sinucigaşe în Norvegia şi un cutremur. România nu va mai dormi liniştită mult timp de-acum înainte.

"Va fi război în Sri Lanka, Iran şi Iraq. În Norvegia vor fi atentate sinucigaşe. Va fi un cutremur puternic, ca un vârtej. Probabil un cutremur chiar în mare. Vom auzi de cineva, de-o galerie surpată. Vor fi prinşi oameni acolo. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Azi dimineaţă am văzut două mâini de bărbat care ţineau ceva pe care scria "Accident în Europa". Acolo scria de 9 răniţi internaţi în spital. Nu va fi linişte, să nu ne culcăm pe o ureche", a spus Maria Ghiorghiu.


A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest