Mădălin Voicu, intervenţie dură în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea: „Sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”/ VIDEO

 

Cunoscut drept un bărbat care spune lucrurilor pe nume, Mădălin Voicu nu s-a dezminţit nici de această dată! Invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, îndrăgitul artist s-a dat cu părerea în scandalul momentului dintre Abi Talent şi Alex Velea!

Mădălin Voicu a vorbit fără menajamente despre conflictul care a ţinut primele pagini ale tabloidelor ocupate o bună bucată de timp, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars! Fostul politician este de mărere ca tot scandalul a fost, de fapt, o strategie de promovare a celor doi artişti.

Mai mult de atât, Mădălin Voicu a dezvăluit că fiii lui sunt fanii înrăiţi ai lui Abi. Motiv pentru care, nu demult, artistul l-a sunat pe trapper, pentru a organiza o întâlnire cu cei mici.

"Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful. L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele.", a declarat Mădălin Voicu, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest