Mădălin Voicu rememorează perioada adolescenţei: "Tata m-a lăsat repetent un an"

 

Mădălin Voicu a fost invitat în emisiunea "Agenţia Vip" şi a rememorat perioada adolescenței. Artistul a început povestea cu tatăl său şi cât de drastic a fost cu el.

"Tata a vrut să mă înveţe vioară, m-a testat, m-a verificat, a văzut că am ureche, că am ritm, dar trebuia să încep să studiez. N-a fost cu putinţă pentru că tata nu era un tip sever, nu aveam răbdare nici eu, nici el. Atunci am primit lecţii de la diferiţi profesori, Oameni care într-adevăr erau profesori, cu statut de profesori. Tata era doar tatăl meu. Tata m-a lăsat repetent un an. În anul întâi de Conservator, am avut vreo 70 de absenţe şi Maestru l-a sunat pe tata: "Băi ce facem, are 70 de absenţe, nişte scutiri ceva" şi tata a zis "Poftim?.", a declarat Mădălin Voicu, la emisiunea "Agenţia Vip".

Mădălin Voicu a vorbit şi despre prima experienţă sexuală pe care a avut-o. Artistul a fost timp de două luni acasă la o doamnă care l-a învăţat să fie un gentleman.

"Eu am dat semne de nelinişte, undeva în jur de 12 ani, atunci tata a considerat că trebuie să mă ducă să vadă despre ce e vorba. M-a dus în zona Iancului şi m-a prezentat unei doamne, Pentru mine era doamnă că femeia avea vreo 30 de ani, şi mi-a zis tata "Te rog stai aici cu doamna Jeni, faci lecţiile, mănânci te odihneşti şi după seara vin eu şi te iau." Aşa s-a întâmplat, am mâncat, am făcut lecţiile clasice, apoi când să mă odihnesc în pat, am învăţat tainele. După fugeam de la şcoală şi mă duceam la tanti Jeni. După, înainte să împlinesc 13 ani, am venit îngrijorat la mama şi i-am spus "mama cred că am luat o boală", şi mama a înnebunit.", a declarat Mădălin Voicu, la emisiunea "Agenţia Vip".

Sursa foto: captura video

Citeşte şi: Viața lui Mădălin Voicu, subiect de film. Decizia incredibilă pe care a luat-o vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest