Mădălina Apostol, dezvăluiri incendiare despre relația cu Nick Rădoi! Afaceristul era un bărbat gelos și posesiv?

 
+2 click pentru
galerie

Nick Rădoi și Mădălina Apostol au trăit o poveste de iubire destul de scurtă. Unul dintre motivele pentru care cei doi s-au despărțit ar fi fost intenția de a-și creea o afacere a Mădălinei. Ea ar fi vrut să își deschidă un club de noapte și să se ocupe singură de el,iar acest lucru l-ar fi deranjat pe Nick.

Cei doi aveau o releție la distanță, iar pe lângă acest impediment se pare că afaceristul Rădoi nu agreea ideea ca iubita lui să fie o femeie indenpendentă.

"Nu a fost vorba de o despărţire cu scandal, mai ales că nu suntem genul. Noi am luat împreună o decizie şi cred că este cea mai bună, având în vedere că am doi copii şi nu aş fi putut să stau departe de ei foarte mult timp. Mi-ar fi greu să merg în America şi să am o familie acolo. Eu vreau să îmi deschid o afacere, un club, îmi place să fiu independentă, iar el nu a fost de acord cu asta. Nu a vrut ca eu să fac parte din lumea asta şi nu a vrut să mă sprijine. I-am spus că asta este ceea ce ştiu să face eu mai bine. Spre exemplu, Monica Gabor mă sprijină cu această idee şi m-a felicitat. Mereu când am reuşit să fac ceva, s-a bucurat enorm pentru mine", a spus Mădălina Apostol, miercuri, în cadrul emisiunii  "Agentul VIP", în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest