Magda Ciumac, enervată la culme de Alina, soţia lui Tolea! "S-a căsătorit cu ea pentru că era însărcinată"

 

Spiritele s-au încins luni seară la "Agentul VIP", după ce actuala soţie a lui Tolea Ciumac, Alina Ciumac şi fosta soţie, Magda Ciumac, s-au confruntat în direct.

Magda Ciumac a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" şi a mărturisit în premieră ceva ce nu a mai spus niciodată. Recent, la unul dintre meciurile sale, Tolea Ciumac i-a spus ceva ce urechile actualei soţii nu au vrut să audă.

"Nouă ani de zile eu n-am avut nicio treabă cu ea. Nu m-a interesat persoana şi existenţa ei. De ce s-a legat de kilogramele mele, de unde am eu bani, de mine, în ce fel arăt eu... mă întreţine ea pe mine? Tolea a stat în genunchi în faţa mea. Avem un copil minunat împreună. Dacă mai continuă aşa această mimoză o voi tunde la chelie, ea nu va ajunge la mine să mă tundă (...) Eu sunt o simplă femeie care-şi iubeşte copilul, tatăl meu este muncitor, mama e credincioasă, am nişte surori minunate. Nu poate să-mi spună ea mie de ce stă Tolea cu mine de vorbă. El e undeva la mijloc săracul. Îmi pare rău că din şmecherul Tolea a ajuns să fie manevrat. Am dat-o în judecată (...) Eu l-am învăţat pe Tolea "Tatăl nostru", l-am învăţat să fie un om civilizat (...) Ştiţi ce mi-a spus la gală? Mi-a zis că dacă lăsam orgoliul la o parte, eram eu în dreapta lui. Am dezvăluit în premieră asta", a mărturisit Magda Ciumac în direct.

Cine este Magda Ciumac
Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion national de lupte greco-romane Anatoli (Tolea) Ciumac. Cei doi au devenit părinți în 2006. Băiatul lor se numește Alexander Sasha Ciumac. În 2008, Magda și Tolea Ciumac au divorțat. În prezent, Magda Ciumac trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Andrei Rain, un om de afaceri din Timișoara.

Pe numele său adevărat Anatoli Ciumac, luptătorul de Kempo e cunoscut pentru că, în 2009, a intrat în platoul unui post de televiziune, în timpul unei emisiuni în direct și a încercat să-l bage într-o pubelă de gunoi pe realizatorul tv Dan Diaconescu. În luna mai 2014, Tolea Ciumac s-a recăsătorit cu Alina Rotaru, care a pozat într-o cunoscută revistă pentru bărbați. Cei doi au împreună un băiat pe care îl cheamă tot Sasha.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest