Magda Ciumac, scandalul care a băgat-o în spital! "Eu sunt o femeie foarte puternică"

 
+2 click pentru
galerie

Magda Ciumac a intrat în direct prin telefon în ediţia "Agentul VIP" de vineri seară. Aceasta a mărturisit că a dat în judecată trei persoane şi că are probleme de sănătate.

Una dintre persoanele date în judecată este soţia actuală a fostului soţ al său, Magda Ciumac, pentru jignirile aduse anterior. Vedeta i-a cerut femeii să demonstreze cu acte că ea este "nebună cu acte în regulă", aşa cum a afirmat.

"Am dat în judecată trei persoane. Procesele vor începe... Eu nu am treabă cu fostul meu soţ. Indiferent ce a făcut, este şi va fi tatăl copilului meu. Omul care mi-a întins o mână, fie doar o singură dată, n-o să mă iau niciodată de el. I-am cerut daune morale soţiei fostului meu soţ. Vreau să dovedească în istanţă cu acte, cum că eu aş fi 'nebună cu acte în regulă' şi 'bolnavă psihic'", a explicat Magda Ciumac.

Creşterea copilului fără niciun ajutor şi alte momente grele prin care au trecut pare să-i fi înrăutăţit starea de sănătate. Aceasta a declarat că are probleme grave cu inima şi că în vara acestui an se va opera.

Vezi declaraţii despre starea ei de sănătate pe www.spynews.ro!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest