Maria Constantin, mărturisire înainte de ziua cea mare: "Marcel nu-mi scoate jarteaua în noaptea nunţii!"

 
+3 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Marcel Toader s-au cununat civil şi au organizat o petrecere restrânsă, însă acum urmează ziua cea mare, când vor spune "DA" şi în faţa lui Dumnezeu. Nunta va avea loc sâmbătă, iar cei doi îndrăgostiţi aşteaptă cu nerăbdare acest moment.

Invitaţi, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, alături de naşul Silviu Prigoană, Maria şi Marcel Toader au spus cum decurg ultimele pregătiri înainte de ziua cea mare.

"O să cânt la nuntă. Chiar dacă m-am măritat, numele meu de artist rămâne acelaşi. (...) Bradul se împodobeşte vineri seara şi se face hora. Şi se face şi ca un fel de petrecere a burlacilor şi a burlăciţelor. (...) Nu o să fie cu jartea, că nu se poate, e mare crăpătura rochiei. Marcel nu-mi scoate jarteaua în noaptea nunţii," a spus Maria Constantin, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Silviu Prigoană a făcut şi el câteva declaraţii neaşteptate.

"E pe bani, păi cum? Mă plătesc ca să mă prezint. Dar acum, a mai scăzut preţul. Copiii mei sunt invitaţi, copiii naşului sunt invitaţi din start, dar eu nu am program de vizita sâmbăta asta, am săptămâna viitoare. Dar nu eu fac invitaţiile, ci mirii, nunta trebuie să fie cum vor ei," a spus şi Silviu Prigoană.

Cei prezenţi în platoul emisiunii au împodobit şi bradul de nuntă în direct.

Urmăriţi materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest