Maria Ghiorghiu a avut dreptate! Femeia care a prezis tragedia din Colectiv vine cu noi dezvăluiri cutremurătoare!

 
+2 click pentru
galerie

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din Club Colectiv pare să fi avut dreptate! În urmă cu câteva zile a avut viziuni despre un atentat, fapt care s-a dovedit a fi real când în urmă cu o zi a fost o alertă cu bombă în partea de nord a Capitalei, într-o clădire de birouri.

Clarvăzătoarea a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" de vineri seară şi a făcut declaraţii exclusive despre ultimele viziuni pe care le-a avut. De data aceasta, Papa este inclus în acestea.

"Ieri noapte, pe 9 iunie, deşi eram cu ochii pe monitor, deodată am văzut deasupra patului un link exact ca pe Internet în care scria cu negru un titlu: 'Adevărul... Cutremur de 7,4'. Nu ştiu dacă va fi în România sau în altă parte. Scria ca un ziar. Dedesubt erau alte rânduri pe care nu le-am înţeles. Dumnezeu a vrut să văd doar titlul. Azi dimineaţă la 7:30 vedeam bucătăria mea cu dulapul de la bucătărie, deşi sunt pe pământ că stau la casă, dulapul se legăna. Tind să cred că era un cutremur destul de intens.

Tot ieri în zori m-a trezit un glas care spunea ceva despre militari, ceva foarte emoţionant. Spunea 'plâng militarii'. Cu o zi înainte am văzut harta României ferfeliţă, iar acum după cum vedeţi, are legătură.

Am mai avut o viziune despre Vatican. Am auzit glasul Papei care este acum, care spune ceva în italiană. Un glas mi-a tradus: 'pe mine m-a surescitat Dumnezeu'. Apoi l-am văzut închinându-se şi la un moment dat văd clădirea unde se adună toată lumea. Pe clădire era scris cu litere chirilice în care apărea un titlu scris în franceză şi se termina cu 'surescite', exact cum auziţi. La mijloc scria cu negru 'potop'. Deodată am văzut numai nisip, aşa cum vine de la inundaţii. Un glas mi-a spus 'dune de nisip'. Papa era îngropat în nisip până la gât. Probabil a fost vorba de schimbarea celor doi poli... Casele erau dărâmate în jur. Se adunau toţi norii, parcă să-l ajute pe Papă"
, a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Emisiunea "Agentul VIP" se difuzează pe Antena Stars de luni până vineri începând cu orele 22:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest