Maria Ghiorghiu, previziuni dezastruoase! "Vom auzi de un cimitir inundat"

 

În vizorul clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, România nu are un viitor tocmai strălucit.

Femeia care a prezis incendiul din Club Colectiv şi atentatele din Paris, Maria Ghiorghiu, a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP". Aceasta a mărturisit că de ţara noastră se apropie timpuri grele, cu fenomene ca tornade şi inundaţii grave. Asta nu e tot! Conform viziunilor sale, vine un război izbucnit de Rusia.

"Am auzit un huruit de avion. Mă uitam după avion, dar nu-l vedeam. În acel moment am văzut deasupra capului mei harta României, doar că la partea de sud-est, la mare, toată partea dintre Constanţa şi Tulcea era de un verde dens, iar verdele acela de-odată a început să curgă şi a făcut ca o baltă. Cu siguranţă ne putem aştepta la orice din partea Rusiei. Dacă va fi invazie, va fi ceva cu rachete bănuiesc. Avionul pe care l-am auzit era invizibil, priveam cerul şi nu era nicăieri. Am mai scris despre Rusia, despre Vladimir Putin, când un glas spunea "să vezi ce intrare i s-a pregătit lui Putin". Acum de curând iar e vorba de un summit rus care este chemat la Guvern ca să ştie toţi despre securitatea Rusiei. Sunt nişte cuvinte care trebuiesc răstălmăcite pentru a ajunge la adevărul lor. Războiul se va duce şi în România. Cu siguranţa va porni de la vecinii noştri, eu aşa îl văd pe Vladimir Putin, ca un om cu inimă de gheaţă. Nu vreau să sperii România, dar cred că trebuie să fim pregătiţi de orice din partea acestui om.
În România vor fi tornade, aşa cum nu s-a mai văzut niciodată. Pe 2 iunie am auzit un glas noaptea când scriam pe blog. Spunea ISIS şi apoi a spus "teroriştii bat la porţile României", asta înseamnă că mai au câţiva paşi ca să-şi facă de cap şi la noi în România. La noi vom auzi de un cimitir inundat în care apa va curge prin morminte ca într-o cascadă. Cel mai grav, spun eu, este cu Rusia"
, a mărturisit Maria Ghiorghiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest