Mărturisire şocantă a Biancăi! "Dacă mai stăteam cu Cristea, mă ratam total"!

 

Mădălin Voicu pune la punct toate personajele autohtone din showbiz-ul românesc! Artistul pune piciorul în prag şi dezvăluie tot ce ştie

Bianca pare că şi-a încheiat definitiv socotelile cu Prinţul. Roşcata pozează în femeia fericită la braţul lui Victor Slav şi le spune prietenelor că despărţirea de fotbalist a fost cel mai bun lucru pe care putea să îl facă.

Vedeta nu mai vrea să audă de Cristea! Roşcata se axează doar pe căsnicia ei şi considera că idila cu fotbalistul a fost doar o relaţie din trecut de care nu vrea să îşi mai aducă aminte.

Alături de Slav, roşcata este împlinita pe toate planurile. Surse din preajma roşcatei susţin că ea s-a simţit bine cu fotbalistul, dar atât. În rest, ar fi avut numai de pierdut, culmea, pe toate planurile. " Ne-a surprins pe toate când ne-a zis, la o cafea, că "dacă mai stăteam cu Cristea, mă ratam total". Am rămas interzise, mai ales că ştiam cât de mult l-a iubit, însă, când ne-a explicat de ce spune acest lucru, am înţeles-o. În perioada cu el, a avut numai de pierdut. A fost concediată de la Antena 1, pentru că trebuia să stea mai mult cu jucătorul care se transferase la Cluj, nu prea mai avea evenimente, deoarece Adi nu mai era de acord cu defilările sale în ţinute sexy, iar în privinţa banilor, şi ei erau din ce în ce mai puţini, întrucât nu mai avea de unde să îi încaseze", a povestit o prietenă a vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest