Mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis mamei sale care a murit! Cristi Brancu s-a abţinut cât a putut să nu plângă

 
+3 click pentru
galerie

Leonard Doroftei este profund îndurerat după ce mama lui a trecut în lumea de dincolo. Acesta i-a transmis femeii un mesaj deşi nu mai este printre noi. Lacrimi fierbinţi s-au aflat şi în ochii prezentatorului Cristi Brancu.

Suferinţa pe care Leonard Doroftei o ascunde în suflet este nemărginită. După ce a izbucnit în lacrimi în timp ce spunea că este puternic şi că "nici nu se gândeşte" că nu o mai va vedea niciodată pe mama sa, acesta a fost rugat de Cristi Brancu să se uite în camera de luat vederi şi să-i transmită mamei lui un mesaj de 30 de secunde. Momentul a fost cu totul emoţionant.

"Mamă chiar dacă n-am apucat prea mult să-ţi spun că te iubesc, să ştii că... tot timpul ne-ai făcut să zâmbim. M-ai făcut tot timpul să am inima fericită şi vreau să fiu tot timpul fericit pentru dumneata. Te-am iubit mamă şi o să te iubesc în continuare", a spus sportivul în lacrimi.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest