Mihaela Borcea, interviu de excepţie! Ce se ascunde în spatele succesului ei? Soţie model şi mamă perfectă pentru copii

 

Mihaela Borcea iubeşte şi este iubită! Asta ne-a dezvăluit recent, atunci în timp ce vorbea despre frumuseţea sufletului.

Proiectele sale în care este implicată sunt dovada solidă a sufletului investit în cariera pe care o are. Mihaela Borcea a acordat un interviu exclusiv Antenei Stars, în care a vorbit despre carieră dar şi despre planul sentimental. Apropo de suflet frumos, Mihaela a vorbit despre locul pe care l-a clădit din pasiune şi care oferă momente de neuitat celor care păşesc în interior.

"Munca înnobilează omul, sufletele, le face mai armonioase, mai ales atunci când o faci în pasiune. Aici este al doilea proiect de suflet pe care am reuşit aproape să-l duc la bun sfârşit. Este cel mai mare centru de evenimente de gală. Este realizat din fonduri luate de societatea noastră de la bancă, deci nu pe fonduri proprii. Sper că tot ce am făcut aici, unde am pus atât de mult suflet ca oamenii să vină să petreacă seri magice, să petreacă clipe de neuitat şi să rămână amintiri extrem de frumoase. Cheia succesului este să fii pozitiv! Să ştii că indiferent cât de greu îţi este să treci peste tot şi nu se poate decât gândind sănătos, prin a nu purta rănchiună nimănui. De-a fi tot timpul împăciuitor şi de a te împăca în primul rând cu tine însuţi. Eu zic că treci peste tot. Nu se poate să nu realizezi. Oricine dacă îşi pune ceva în gând, Universul contribuie la realizarea acelui lucru. Este cel mai mare centru de gală, va fi cea mai căutată locaţie din Bucureşti şi poate şi din afară. Ce putem găsi aici, avem patru săli. Este numărul 1 în Bucureşti, ştiu asta. Sunt Scorpion şi când îmi pun ceva în cap este imposibil să nu se realizeze. Sunt 2200 de metri pătraţi, sălile sunt foarte generoase", a adăugat Mihaela Borcea vorbind despre proiectul său de suflet.

Nici cu dragostea nu stă rău. Vedeta a mărturisit că este iubită şi iubeşte intens.

"Pe plan sentimental sunt foarte ok. Nu am de ce să mă plâng. Sunt iubită şi iubesc la rândul meu, este normal. În primul rând trei copii pe care îi iubesc foarte mult, dar sunt iubită şi iubesc. Am foarte mulţi prieteni. Voi sunteţi aici în număr extrem de mare, eu spun că frumuseţea unui om constă în... Nu în ce se vede pe exterior, ci ce are pe interior. Cred că frumuseţea sufletului e cel mai important lucru", a mărturisit Mihaela.

Au rămas în relaţii cordiale
Mihaela şi fostul său soţ, Cristi Borcea, au rămas în relaţii extrem de bune după divorţ, ba chiar are o relaţie cordială cu actuala soţie a acestuia, Alina Vidican. Nu de puţine ori a fost văzută la arestul în care dinamovistul îşi săvârşeşte pedeapsa cu închisoarea şi de fiecare dată a avut doar vorbe de laudă la adresa fostului său soţ. ”Este un om şi atât. Nu este nimic mai mult decât un om care-şi iubeşte copiii şi nimic mai mult”, declarat Mihaela în luna ianuarie a acestui an despre Cristi Borcea.

Borcea este căsătorit cu Alina Vidican
Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei, Cristi Borcea a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

În prezent, fostul boss de la Dinamo a mai trăit un moment special. Ieri, Valentina Pelinel, modelul cu care se speculează că ar avea o relaţie amoroasă, a devenit mămică, iar copilul este rodul iubirii dintre cei doi.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest