Mihai Trăistariu, nervos din cale-afară după ce a ratat şi anul acesta Eurovisionul! Atacă în instanţă? „Au intrat în panică”

 

Mihai Trăistariu este supărat foc pe organizatorii Eurovisionului! Pregătit să bifeze cea de-a 11-a participare, toate planurile i-au fost date peste cap, odată cu schimbarea politicii concursului. Prin intermediul unei intervenţii telefonice pentru „Agenţia VIP”, artistul a vorbit fără perdea despre cum are de gând să se „răzbune”!

Mihai Trăistariu critică modul în care au procedat organizatorii concursului Eurovision. Pentru că s-a aflat mult prea târziu de schimbările regulamentului, atât artistul, cât şi alţi colegi de breaslă au fost afectaţi de aceste noi reguli, motiv pentru care se gândesc să facă o plângere către conducerea ţării.

„Eu n-am o problemă cu situaţia asta, dar dacă tu anunţi abia acum e rău. Piesa de anul ăsta poate că nu este o capodoperă, dar s-a muncit trei luni la ea. Nu e corect faţă de artişti și de compozitori. Mi-au zis colegi care au plătit mii de euro ca să li se facă piesele. Păi atunci anunţă din octombrie! Aici e buba! Abia aştept să merg în străinătate, piesa e gata şi nici nu îmi mai bat capul. (...) Ei au intrat în panică pentru că nu ne-am mai calificat în Finală. Atunci au simţit nevoia de o schimbare, că şi mie îmi place ideea de a alege un artist valoros. Ceea ce nu e corect este pentru artiştii care au piese făcute de mii de euro.” a spus Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”

Chiar dacă este extrem de supărat pentru tot ce se întâmplă, cântăreţul a mărturisit că s-a resemnat deja cu ideea, motiv pentru care deja a găsit o altă ţară care îi permite să participe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest