Mihai Trăistariu va deveni unchi! "E însărcinată şi va fi băieţel"

 

Familia Trăistariu se măreşte! Un băieţel e pe cale să vină pe lume şi să fie nepotul artistului Mihai. Ei bine, noi avem primele declaraţii prin care a dat vestea cea mare.


"Voi deveni unchi. Frate-miu din Germania are o iubită acolo şi a anunţat astăzi pe Facebook că e însărcinată, e băieţel şi îl va chema tot Trăistariu. Mi-a zis că va fi cântăreţ. Îl veţi avea în emisiune de mic", a anunţat bucuros Mihai.

Artistul a fost la un pas de moarte de foarte multe ori şi incidentele s-au produs într-un mod simplu: apa. Dese au fost momentele în care Mihai Trăistariu era să fie înghiţit de ape, însă a reuşit să se salveze de fiecare dată.

"Peripeţiile mele cu apa au început în copilărie. Mergeam cu familia la ştrand, cu prieteni şi vecini. Pe la opt ani, nişte vecini m-au aruncat în apă fără să realizeze că eu nu ştiu să înot. Am ajuns la fundul apei şi am stat 4-5 minute în apă fără să schiţez un gest. Frati-miu şi-a dat seama că am rămas în apă şi m-au scos. După vreo zece mintue m-au reînviat. Acum vreo opt ani m-am înaintat în apă până am ajuns într-o groapă şi m-am dus la fund. M-am salvat singur şi de atunci n-am mai fost vreo trei ani la mare. A urmat apoi Neptunul, unde am stat la plajă şi m-a tras un val la fund unde am stat două minute sub apă. Nu ştiu cum am ieşit la suprafaţă. Acum când am fost în Bulgaria am vrut să înfrunt valurile ucigaşe şi uriaşe şi deja după patru experienţe mi-am dat seama că sunt varză cu datul din mâini", a mărturisit Mihai Trăistariu.

Cine e Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu este un cântăreț român cunoscut și pe plan internațional. A obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României 172 de puncte şi a câştigat titlul de "Cea mai bună voce din România" în 5 din cei 10 ai carierei sale: în 1999, 2000, 2003, 2004 și 2007.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest