Mirabela Dauer, scoasă din minţi! „În fiecare săptămână mor. Nu vă dau satisfacţia asta”

 

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite şi respectate artiste din industria muzicală din România. Atât datorită talentului, cât şi datorită atitudinii pe care a afişat-o de fiecare dată, a reuşit să se facă plăcută şi să îi facă pe oameni să îî fie alături întotdeauna.

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Mirabela Dauer s-a arătat extrem de supărată şi deranjată de ştirile false care apar cu numele ei. În ciuda faptului că sunt foarte mulţi oameni care o iubesc şi o respectă, există şi indivizi care îi denigrează numele. Cel mai tare o dernjează pe artistă ştirile care vorbesc de o așa zisă moarte a ei.

În platoul emisiunii de la Antena Stars, Mirabela Dauer a povestit cum în urmă cu câţeva zile a fost sunată de o prietenă cu disperare, deoarece citise o ştire în care subiectul principal era ea şi avea ca subiect momentele grele prin care trece artista.

"În fiecare săptămână mor. Nu vă dau satisfacţia asta. Mai stau puţin. O prietenă foarte bună era disperată, prima dată mi-a dat mesaj, dar eu eram la masaj şi nu am văzut, apoi m-a sunat, îmi zice off, nu mai vreau nimic, bine că ai răspuns. Că a sunat-o cineva şi i-a spus că a văzut undeva că scria rugaţi-vă pentru Mirabela", a spus Mirabela Dauer la "Agenţia Vip".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest