Momente cumplite pentru Dragoş Dolănescu! A fost sechestrat în Venezuela

 

Dragoş Dolănescu a trecut prin una dintre cele mai neplăcute experiențe din viaţa sa. Fiul regretatului Ion Dolănescu a fost sechestrat de autorităţile venezuelene, iar prin intermediul unei intervenţii telefonice, în direct pentru „Agenţia Vip”, a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat.

Fiul lui Ion Dolănescu a povestit în cadrul emisiunii „Agenţia Vip” că a fost protagonistul unui incident mai puţin plăcut din viaţa sa. Se pare că Dragoş Dolănescu a fost reţinut timp de o oră în aeroport, din cauza unor parlamentari care au ţinut piept opoziţiei din Venezuela. Pentru a scăpa, a fost nevoie de intervenţia autorităţilor de la cel mai înalt nivel.

"Am zburat la Caracas, în Caracas m-au reţinut în jur de o oră în aeroport, după aceea au reuşit cei de la opoziţie să mă scoată. pentru că ei deja de mai multe ori au deportat alţi parlamentari care s-au dus să ţină piept opoziţiei. Ne-am dus chiar în Parlament, acolo i se spune Palatul Federal şi am dat interviuri, am vorbit chiar în Parlament. Eu personal am cerut libertate deplină. Când am ieşit de la aeroport aşteptau cei de la opozitie, am intrat într-o maşină mare. Două în faţă, două în spate la maximă viteză să mă ducă la hotel. La hotel era plin de bodyguarzii de la opoziţie şi în faţa hotelului erau militari de la Maduro cu rachete militare.", a declarat Dragoș Dolănescu, la Agenția Vip.

După moartea regretatului Ion Dolănescu, atât Dragoş, cât şi Ionuţ au moştenit o buna parte din averea artistului. Omul politic a primit o vilă în Sinaia de 290.000 de euro şi mai multe terenuri în Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa.

„Mereu m-am întreținut singur și de fiecare dată am luat-o de la zero. Nu mi-am făcut o carieră din banii tatălui meu. Și nu o voi face nici acum. Nu voi folosi nici un leu din averea moștenită. O parte din aceasta o voi folosi pentru a păstra viu numele tatălui meu, iar restul va ajunge la copiii mei, nepoții lui”, a precizat Dragoș Dolănescu, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest