Nicolae Guţă, mesaje „picante” pentru Oana Zăvoranu! Cum i-a răspuns actriţa: "O părere despre sine extrem de bună”

 

Chiar dacă în trecut era considerat un adevărat „Don Juan”, Nicolae Guţă s-a pus la casa lui, iar acum este mai fericit ca niciodată. Cu toate acestea, numele său şi al Oanei Zăvoranu au ocupat, ceva timp, primele pagini ale tabloidelor. Şi motivul este unul incredibil!

În urmă cu cinci ani, Oana Zăvoranu i-a picat cu tronc celebrului manelist! Cunoscut pentru slăbiciunea lui pentru reprezentantele sexului frumos, manelistul a făcut orice i-a stat în putinţă să o cucerească pe focoasa actriţă.

În cadrul emisiunii, „Agenţia VIP”, Oana Zăvoranu a vorbit cu lux de amănunte despre relaţia pe care o are cu celebrul manelist. Actriţa a recunoscut faptul că manelistul i-a trimis mai multe mesaje „deocheate”, prin care se observa, de la o poştă, că a făcut o pasiune pentru ea.

"Nu am nicio treabă cu Guţă, nu vreau să vorbesc urât cu el. Are un curaj Şi o părere despre sine extrem de bună dacă crede că poate să bea o jumătate de ceai cu mine. O să iau alinturile lui ca pe o glumă. Nu vreau să cred că acest om s-a gândit că noi doi am putea avea ceva. Am două martore care au înregistrat un fragment din discuţia mea cu el, lucruri mai puţin ortodoxte care ar face deliciul publicului", a declarat Oana Zăvoranu la "Agentul Vip".

Chiar dacă nu s-a întâmplat nimic între cei doi, iar Oana Zăvoranu a declarat cu vehemenţă că niciodată nu ar putea avea o relaţie amoroasă cu Nicolae Guţă, actriţa a mărturisit că îl respectă foarte mult şi că îl apreciază pentru caracterul pe care îl are.

"Sunt dezamăgită că s-a uitat la mine în telefon. E problema mea, a lui Guţă, cum dăm mesaje. Nu am spus că este idealul meu de bărbat, dar nu pot să dau cu pietre în el. Guţă este un individ civilizat. Nu mi se pare un mesaj compromiţător. Este strict problema mea şi a lui Nicolae dacă am vorbit. Mă bucur dacă îi place de mine, e simpatic, un om talentat. E urât Guţă sau care e problema? Are un suflet frumos, nu a făcut nimic rău", a mai spus Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest