Nicoleta Voicu a încercat să-și ia viața de două ori! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, totul despre dramele din trecut VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu a vorbit despre episioadele în care a vrut să încheie conturile cu viaţa. Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia Vip”, celebra interpretă de muzică populară a spus care au fost motivele pentru care a vrut să îşi ia viaţa, nu o dată, ci de două ori, şi în ce şi-a găsit refugiul atunci când credea că viaţa ei nu mai are sens.

Nicoleta Voicu a vorbit fără perdea despre cea mai dificilă perioadă pe care a experimentat-o vreodată. Se pare că motivele decepţiilor au fost răutăţiilor celor din jur şi eşecul pe plan profesional. Iar ca să uite de tot, s-a refugiat în alcool şi somnifere, o combinaţie care i-ar fi putut fi fatală

„Au apărut persoanele manipulatoare. Adică persoanele din afară, care mi-au influenţat părinţii, fără a avea vreo legătură cu familia noastră. Părinţii mei erau foarte bogaţi, iar alţii aveau interes să-i învrăjbească împotriva mea. Multe din neamurile mele. Se pare că era o pată gravă pentru toată lumea că eu am divorţat. Nici profesional nu mai era bine. Eram la pământ. Foloseam somnifere, luam de patru ori mai mare dozaj. Aveam o stare foarte euforică. Nu mai simţeam nimic, aşa că am băut şi un pahar de vin. Am avut noroc că m-am trezit, dimineaţă, aveam faţa foarte tumefiată". a mărturisit Nicoleta Voicu.

Cea care i-a salvat viaţa a fost chiar una din mătuşile ei, care a avut răbdarea şi tăria necesare pentru a o asculta şi a îi da sfaturi.

"Dintre sutele de persoane îmbrăcate în negru, ea era cea îmbrăcată în alb. A avut tăria, răbdarea să vorbească cu mine. Vorbeam zilnic. Ea a fost salvarea mea. Uneori, comunicarea face foarte bine", a completat Nicoleta Voicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest