Oana Barabancea, dezvăluiri incredibile! Ce au putut face copiii ei în timp ce era plecată de acasă/ VIDEO

 

Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” unde a vorbit cu lux de amănunte despre nebuniile pe care le-au făcut copiii ei, cât timp era plecată de acasă.

Artista este o mămică împlinită şi fericită și are foarte mare încredere în copiii săi. Astfel încât, în ultimul pelerinaj în care a fost, Ozana Barabancea a ales să meargă alături de o cunoştinţă, iar fiul şi fiica ei au rămas acasă. Cei doi au profitat de faptul că sunt singurei şi au dat o petrecere pe cinste, în absenţa mamei lor!

"Am început anul foarte frumos. Am petrecut Revelionul la mănăstire. Trei zile am stat. (...) Este foarte frumos. Este slujba, după aceea ne aşezăm la o masă. Apoi a doua zi a fost acatistul Sfântului Serafim de Sarov şi mi-a plăcut. E linişte, e frumos. Am fost cu încă o cunoştinţă, copiii au rămas acasă. Şi când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Şi ce fericiţi erau ei că i-am lăsat eu acasă. Şi şi-au invitat toţi prietenii. Le-am lăsat tot ce aveau nevoie... bairam", a spus Ozana Barabancea la "Agenţia VIP".

Pe lângă năzdrăvăniile pe care le-au făcut copiii săi, Ozana Barabancea a vorbit şi despre starea amoroasă în care se află. Artista a răspuns celei mai controversate întrebări care stă pe buzele tuturor: îşi reface sau nu viatţa?

"Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul... Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (...) Dacă n-a fost să fie... Eu sunt foarte bine aşa cum sunt", a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest