Oana Roman, declaraţie surprinzătoare despre soţul ei: "E bărbat, trebuie să muncească!"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman formează o familie fericită alături de soţul ei, Marius Elisei, şi fiica lor, Maria Isabela. Cu toate că apreciază faptul că soţul ei are grijă mereu de fiica lor, Oana este conştientă că el trebuie să-şi găsească un loc de muncă.

Oana Roman va reveni, în curând, în televiziune şi aşteaptă ca şi soţul ei să se angajeze undeva. Fiica fostului premier este îngrijorată de faptul că au nevoie de o bonă, dar este greu să găsească o persoană de încredere.

"Pentru mine, bona a fost o binecuvântare pentru că eu am fost foarte bolnavă. Din motive personale a hotărât că vrea să plece. De la sfârşitul lunii decembrie, nu a mai fost cineva permanent care să se ocupe de Isabela. Nu e uşor. Acum va fi şi mai complicat. Marius trebuie să înceapă să muncească din nou. E greu să găseşti pe cineva care să fie de încredere. Ai o teamă să iei pe cineva pe care nu-l cunoşti. Avem nevoie de cineva care să fie permanent anul acesta la noi în casă. E bărbat, trebuie să muncească! Nu mai poate avea grijă de Isabela", a declarat Oana Roman, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

Oana Roman este fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman şi a Mioarei Roman. Este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o adorabilă fiică, Maria Isabela, care recent a împlinit un an.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest