Oana Roman, pusă la zid că îşi editează fotografiile, în exces! A răspuns tuturor criticilor, în direct! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Nu de puţine ori, Oana Roman a stârnit controverse din cauza fotografiilor pe care le postează în mediul virtual. Chiar recent, la ultima apariţie la un eveniment mediatizat, vedeta a reuşit să stârnească multe reacţii. Gurile răutăcioase au acuzat-o pe aceasta că îşi editează mult prea mult fotografiile şi că nu exprimă deloc realitatea, aşa că, invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, Oana Roman a dat cărţile pe faţă.

Oana Roman a mărturisit că este una dintre puţinele vedete, dacă nu chiar singura, care mizează pe naturaleţe atunci când vine vorba de fotografiile de pe reţelele sociale. Vedeta a precizat că nu foloseşte niciun filtru, iar de editatul lor, nici nu mai vorbim! Aceasta a spus că preocupările ei sunt cu totul altele, nicidecum de a poza în ceva ce nu este.

"Se mai trezeşte câte unu să-mi dea câte un comentariu pe Instagram, e normal (...) Am postat poza şi din vreo 500 de comentarii, două cred că au fost un pic mai răutăcioase. Mie mi se pare super ok... A fost o postare cu un impact extraordinar. Mi-a scris una că am subţiat poza şi i-am spus că nu am subţiat poza pentru că nu acum... N-aş fi avut cum să fac asta. Nu mă pricep absolut deloc! Cred că sunt printre singurele persoane publice care nu foloseşte nici măcar filtre pentru că nu mă pricep. În primul rând, nu am răbdare să stau să le lucrez şi nu ştiu, am cu totul alte preocupări în viaţă.", a spus Oana Roman la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest