Oana Roman se simte neputincioasă: "Copilul meu va suferi şi nu merită să treacă prin aceste traume!"

 

De-a lungul anilor, Oana Roman a fost ţinta criticilor celor care s-au legat de felul în care arată. Ea a refuzat să intre în polemici, dar acum a decis să spună lucrurilor pe nume.

Oana Roman vorbeşte, în premieră, despre cei care s-au luat de ea, în special de look-ul ei. Vedeta nu vrea ca fetiţa ei, Isabela, să sufere când va creşte mare şi va auzi cuvinte răutăcioase spuse de copiii de la grădiniţă, aşa că are de gând să îi dea în judecată pe cei care o jignesc.

"Eu îmi pun problema că fetiţa mea se va confrunta cu mârlăniile spuse despre mine. Copilul meu va suferi şi nu merită să treacă prin aceste traume, pentru faptul că eu sunt persoană publică. Mă simt neputincioasă din acest punct de vedere. De acum, de fiecare dată când va apărea un nesimţit din ăsta, nu-l mai las în pace, ci îl dau în judecată. Eu trebuie să o apăr! Eu nu am comentat ce a făcut Mihaela. E vorba de un principiu. Eu nu am sărit în apărarea ei şi nu am comentat prestaţia ei de la acea emisiune. Am comentat un principiu. Eu nu spun că a fost bine, dar a fost un bob pe lângă ce cuvinte mi s-au zis mie de-a lungul timpului şi nu s-a mai deranjat nimeni. M-au făcut în toate felurile. Ceea ce i-a spus Mihaela acelei fete a fost dur, dar parfum pe lângă ce mi s-a zis mie. Nu cred că sunt singura persoană publică care are mai multe kilograme. Eu nu am niciun complex. Oamenii care mă văd în realitate, îşi schimbă opinia. S-a exagerat, s-a creat un fel de psihoză. Nu m-au făcut să mă simt mai supărată. Am dat jos vreo 30 de kg de când am născut. Eu în momentul ăsta ar trebui să mai slăbesc 15-20 kg maxim. Eu nu am probleme de sănătate, nu sunt potrivită pentru operaţie", a declarat Oana Roman, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

Oana Roman este fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman şi a Mioarei Roman. Este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o adorabilă fiică, Maria Isabela, care recent a împlinit un an.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest