Oana Roman trăieşte clipe de fericire: "Este o rugăciune de-a mea care s-a împlinit!"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar acum oamenii o vor cunoaşte şi mai bine. Oana a decis să se întoarcă în televiziune, ceea ce o face extrem de fericită.

Anul trecut a devenit mămică, iar vedeta a ales să stea o perioadă acasă alături de fetiţa ei. Acum însă, după ce Isabela a mai crescut, Oana va reveni în televiziune şi va prezenta emisiunea "Star Salvator - schimbă o viaţă".

"E a treia oară când revin. Sunt foarte fericită din mai multe motive. Am vrut să stau cu fetiţa mea măcar un an, dar acum revin în televiziune şi sunt fericită că Dumnezeu mi-a dat şansa să revin cu un proiect senzaţional. Emisiunea se numeşte "Star Salvator - schimbă o viaţă". Este o rugăciune de-a mea care s-a împlinit. Mă regăsesc în acest proiect. Cred că va ajunge la sufletele telespectatorilor. Va fi săptămânală, în fiecare duminică seară. O vedetă va trebui să facă în acea săptămână voluntariat, muncă benevol. Va trebui să facă tot ce îi stă în putinţă să-i ajute pe acei oameni. Nu să le dea ei lucrurile de care au nevoie, ci să mobilizeze oamenii. Vedetele vor trăi o zi întreagă alături de ei ca să vadă cum e", a declarat Oana Roman, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

Oana Roman este fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman şi a Mioarei Roman. Este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o adorabilă fiică, Maria Isabela, care recent a împlinit un an.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest