Olga, femeia hipnotizată de extratereştri: "Mă trezeam din somn şi vedeam nişte omuleţi! I-am întrebat de ce m-au ales pe mine!"

 
+5 click pentru
galerie

Există sau nu extratereştri? Ei s-au amestecat printre noi şi ne studiază comportamentul? Sunt cei care ne dirijează soarta? Acestea sunt doar unele dintre convingerile oamenilor care au acceptat să vorbească despre experienţa lor cu aceste specii.

Olga Alexandra Diaconu este femeia care a trăit pe propria piele o asemenea experienţă.

În timpul unor scurte întâlniri cu extratereştri, doamna Diaconu le-a analizat înfățișarea centimetru cu centinetru și a reușit să le contureze imaginea
însă o experiență i-a marcat total existența și i-a schimbat sensul vieții. Într-o noapte destinul ei s-a schimbat radical, starea de sănătate s-a agravat și acum simte rezultatul acelei nopți înspăimântătoare.

Apariția acestor extratereștrii i-au ridicat multe semne de întrebare și nu a rămas indiferentă la existența lor. Într-o noapte și-a luat inima în dinți și a îndrăznit să comunice cu ei. Nu știa dacă va primi vreun răspuns, dar curiozitatea o macină.

Olga Alexandra Diaconu a fost invitată în ediţia de astăzi a emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a făcut mărturii incredibile despre experienţele prin care a trecut.

"Mă trezeam din somn şi vedeam omuleţi care stăteau lângă pat. Erau foarte mici şi aveau ochii oblici. Nu am putut să îi ating pentru că ei se dematerializează şi dispar foarte repede," a spus doamna Diaconu.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest