Orice naş, îşi are naşul! Amalia, scorpia de la "Chefi la cuţite", terorizată şi ameninţată cu moartea! VIDEO

 

Amalia Bellantoni, cea supranumită „scorpia de la "Chefi la cuţite" a fost terorizată şi ameninţată cu moartea! Din cauza pericolului care o pândeşte la orice pas, aşa că a mers de urgenţă, la poliţie! Invitată în emisiunea „Agenţia VIP”, fosta concurentă a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia în care se află.

Amalia Bellantoni a fost una dinte cele mai controversate prezenţe din cadrul show-ului culinar „Chefi la Cuţite” de pe Antena 1. Blondina a avut parte de lucruri bune, odată cu participarea în emisiune, dar totodată, s-a lovit şi de antipatia telespectatorilor, care au dus la extrem problemele pe care le-au avut cu atitudinea ei.

De pe canapeaua emisiunii „Agenţia VIP”, Amalia Bellantoni a mărturisit că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, de când a apărut la „Chefi la Cuţite”. Ca în cazul jurnalistei Mara Bănică, blondina a primit foarte multe mesaje pline de ură, dar duse la un nivel mai înalt.

Amalia a povestit că a fost ameninţată cu moartea şi mai mult de atât, a primit telefoane de la oameni care i-au spus că îi vor da foc restaurantului. Aşa că, fosta concurentă de la „Chefi la Cuţite” s-a văzut nevoită să apeleze, de urgenţă, la ajutorul oamenilor legii, ca situaţia să nu escaladeze în ceva mai grav.

„În primul rând, eu nu fac nimic. Eu am făcut plângerile la poliţie. Nu îi pot bloca, pentru că ei așa au ce găsit (n.r. oamenii legii), pentru că persoanele scriu în continuare. Săptămâna aceasta am făcut plângerea şi a doua zi am fost sunată de un agent de la Poliţia Capitalei şi mi-a cerut detalii despre ce este vorba şi mi-au spus că vor reveni cu un telefon, atunci presupun că se vor mişca foarte repede. Au mai fost şi alte colege, care şi ele m-au sfătuit să fac acest demers” a spus Amalia Bellantoni, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest