Ozana Barabancea are cu ce se mândri! Cu ce notă a luat fiul ei, examenul maturității! VIDEO

 

Ozana Barabancea este o mamă extrem de împlinită! Artista este mândră din cale afară de copiii ei după ce au trecut prin febra examenelor. Iar în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, aceasta a mărturisit ce planuri are pentru cei doi.

Copiii Ozanei Barabancea au reuşit să o facă mândră cu notele obţinute la Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Naţională. "Eu am picat treapta întâi, deci acum sunt mândră de copiii mei. Acum sunt mândră că ceea ce n-am putut eu să fac, fac copiii mei. Nu e notă foarte mare , 7.31, dar e bine. Nu-mi pasă decât de faptul că am trecut cu bine. Anul acesta au fost amândoi unul după altul. Nu mi-a fost frică, el mi-a zis să am încredere în el.", a declarat Ozana Barabancea, la Agenția Vip.

Totodată, unul dintre motivele pentru care fiul ei s-a amiţionat să ia examenul maturităţii cu o notă cât mai mare, a fost chiar ruşinea de a nu apărea în presă, ştiri negative despre acesta: "Știam ce presiune dă presa, am citit articole despre alte persoanel publice destul de neplăcute. Doamne ferește ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi picat. Mi-a zis că nu vrea să scrie despre el.", a mai spus Ozana Barabancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest