Ozana Barabancea, mai slabă cu 10 kilograme după vacanţă! "M-am ţinut de cuvânt"

 
+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a venit luni seară la "Agentul VIP" cu zece kilograme mai puţin şi cu o întâmplare stranie întâmplată în drum spre casă.

Întoarsă din vacanţă, Ozana Barabancea a venit în platoul emisiunii "Agentul VIP" şi a povestit cum a reuşit să topească zece kilograme, dar şi întâmplarea stranie pe care a păţit-o în drum spre casă.

"Am decis să slăbesc şi m-am ţinut de cuvânt. Mi se spune pe whatsapp ce trebuie să pap. După ora 18.00 nu mai mănânc nimic. Dimineaţă un iaurt cu fructe, la prânz am trecut peste gustarea de dimineaţă, trebuia să fie un smoothie de grapefruit, dar n-am avut timp. La prânz am mâncat un bol de ciorbiţă de legume. Atât! Nu combinăm cu pâine sau cu alte minuni. Seara am mâncat nişte pulpe la grătar cu roşii. Şi Sfânta Apă, apa să trăiască! Mă ţin bine pentru că am decis să fiu foarte cuminte. Pofte, dacă vreau dulce, fără zahăr. Mâine aş vrea să mănânc curmale. După două-trei mă potolesc. Greu e când adorm foarte târziu noaptea şi parcă mai aveam vreo poftă, dar am fost cuminte", a explicat Ozana.

În ceea ce priveşte experienţa stranie pe care a trăit-o, este legată de o mânăstire pe care a întâlnit-o în drum spre casă şi sub care pământul s-a surpat. Singura parte neatinsă din lăcaşul de cult a fost altarul, fapt ce a impresionat-o pe vedetă.

"În drum spre casă am trecut pe lângă o mânăstire din judeţul Buzău, Răteşti, cred că zic bine. S-au întâmplat acolo nişte surpări de teren. Este o situaţie foarte tristă. Singurul loc unde nu s-a surpat nimic a fost Sfântul Altar. Măicuţele s-au refugiat vis-a-vis, la o şcoală de maici. Este extrem de trist, pentru că este o zonă absolut pustiită. Este o atmosferă extrem de sinistră. Casele stau să cadă. Ţi-e frică să păşeşti. Nu ai cum să intri în Biserică. Cred că la fiecare centimetru poate cădea. O măicuţă mi-a zis: "Eh... Astăzi la noi, mâine la...'. Aşteptam să zică 'la voi'. N-am ştiut ce să zic. M-a impresionat", a explicat Ozana Barabancea.

Are doi copii
Ozana Barabancea și Sorin Terinte au doi copii împreună, Andrew şi Gloria, de 16 şi respectiv 12 ani.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest