Pamfile i-a furat iubitul! Ionela a făcut declaraţii în exclusivitate

 
+2 click pentru
galerie

Mădălina Pamfile este acuzată că i-ar fi furat logodnicul unei prietene! Fosta "elevă" a lui Mazăre s-ar fi cuplat cu fotbalistul Iulian Mamele

În ciuda zvonurilor, focoasa bruneta neagă cu vehemenţă acuzaţiile fostei logodnice a fotbalistului, Ionela. Deşi recunoaşte că este singură, că nu are nicio relaţie, Madalina a ţinut să puncteze faptul că nu are nicio treabă cu Iulian momentan.
Ionela a intrat în legătură telefonică

"Pamfile s-a îndrăgostit de bărbatul pe care eu îl iubeam. Nu am primit explicaţii de la niciunul dintre ei! Domnişoara a fost în apartamentul fostului iubit şi şi-au petrecut noaptea acolo. Am găsit dovezi acolo. Nu ştiam, însă, cu cine m-a înşelat. De ea am aflat în urmă cu trei zile", a spus aceasta.

În timp ce Ionela îşi plânge relaţia, Iulian Mamele o acuză pe fostă iubită că nu vrea să renunţe la el: "O las pe Ionela să prea iniţiativa. Am avut o relaţie frumoasă de doi ani de zile. Nu ştiu de ce nu accepta realitatea şi nu vrea să mergem pe căi diferite. Cu Madalina nu am, încă, o relaţie", a declarat fotbalistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest