Povestea uluitoare a lui Adi Constantin, hair stylistul vedetelor: "La 15 ani, mama mi-a citit jurnalul şi mi-a descoperit orientarea sexuală!"

 
+2 click pentru
galerie

În spatele zâmbetului pe care îl afișează, Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor ascunde o dramă!  Părinții lui, singurii care l-au susținut când și-a recunoscut orientarea sexuală, au plecat spre cer.

Adi Constantin a fost invitat la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre cea mai grea perioadă din viață lui. El a povestit despre felul în care a aflat mama sa adevărul despre orientarea sa sexuală.

"Este o pierdere devastatoare fără remediu. Bănuiesc că fiecare om cerebral o pune pe mama lui pe primul plan. Îmi este cumplit de greu să vorbesc despre asta, practic te devastează şi devi gol. Mama mea mi-a văzut evoluţia de-a lungul copilăriei. Ea m-a surprins că îi foloseam rujul. Practic ea a ştiut chestia asta, mi-a cunoscut relaţia şi m-a acceptat pe deplin. La 15 ani, mama mi-a citit jurnalul şi a descoperit orientarea sexuală. Trăim într-o societate acest subiect tabu nu a fost dezbătut.

Părinţii mei s-au despărţit când eu aveam 11 ani, dar tata nu prea era de acord cu orientarea mea. Ulteori, tata a decedat când eu aveam 18 ani, dar nu am mai vorbit de atunci cu el,"
a spus Adi Constantin, la Antena Stars.

Urmăreşte declaraţiile lui Adi Constantin în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest