Primele declaraţii ale lui Adrian Mutu după ce a fost numit antrenorul Naționalei U21: "Regret anumite decizii"/ VIDEO

 

După ce a fost numit în functia de antrenor al echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu a intrat, în direct, prin intermediul unei conferinţe telefonice, unde a vorbit cu lux de amănunte despre noul rol pe care îl are, cât şi despre care sunt planurile sale.

Noul selecţione al echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a mărturisit pentru „Agenţia VIP”, că este mai pregătit ca niciodată să se pună pe treabă. Antrenorul a dezvăluit că nu intenţionează să schimbe nimic din lucrurile bune pe care le-a făcut predecesorul său, Mirel Rădoi, ci doar să regleze anumite aspecte din jocul echipei.

„Atunci când alegi echipa naţională nu te gândeşti la partea financiară, ci la faptul că reprezintă România la cel mai înalt nivel. Am luat această decizie pentru că îmi plac provocările, mai ales că vin după Mirel Rădoi. Este un băiat extraordinar şi o să încerc să continui pe principiile pe care le are. Şi o să încerc să analizez lucrurile care au fost mai puţin bune şi care nu au mers să le reglez.” a spus Adrian Mutu, în direct la „Agenţia VIP”.

Mai mult de atât, Adrian Mutu a mărturisit că s-a stabilit deja în România, dar că deocamdată este singur, urmând ca soţia sa şi copilul să ajungă în ţară la sfârşitul lunii ianuarie.

"Eu m-am mutat deja. La sfârşitul lunii vine şi restul familiei. Mi-au plăcut provocările şi sub presiune, o să dau maximum din potenţial. Este un pas important petnru mine, pentru cariera pe care vreau să o fac, iar acest lucru, bineînţeles, că mă obligă la o concentrare maximă. La o muncă zilnică de a antrena zi de zi.

Sandra e bucuroasă şi încrezătoare, iar părinţii mei, care stau în România, spun că pesimismul este mult mai mare. Cred că orice om care începe o aventură trebuie să creadă. Desigur că rezultatele vor fi criticate pozitiv sau negativ.” a completat Adrian Mutu.

S-a împăcat cu Victor Piţurcă

Relaţia dintre Adi Mutu și Victor Piţurcă nu a fost extraordinară dintotdeauna. După ce Piţurcă a refuzat să îl mai convoace pe final de carieră, luându-i şansa de a-l depăşi pe Gică Hagi în clasamentul golgheterilor din Naţională, „Briliantul” l-a atăcat, arătându-se nemulţumit de metodele învechite folosite pe atunci de fostul selecţioner.

Iată că anii au trecut, iar acum Adi Mutu şi Victor Piţurcă se înţeleg mai bine ca niciodată. Ba chiar mai mult de atât, fostul antrenor al Craiovei s-a numărat printre primele persoane care i-au trimis mesaje de încurajare şi felicitare pentru noul post obținut.

„Am primit multe mesaje de la oameni şi de la Victor Piţurcă. Mi-a dat mesaj ieri, foarte frumos, care m-a surprins plăcut şi care mă face să regret anumite decizii şi vorbe pe care le-am spus atunci când eram mai tânăr. Dacă o să spun că m-am cuminţit, lumea o să creadă că folosesc cuvinte prea mări, dar aşa este. Sunt antrenorul echipei Naţionale şi mă obligă să am un comportament decent faţă de echipa pe care o am. Nu este un sacrificiu, ci o plăcere.” a spus Adrian Mutu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest