Reacţia halucinantă a lui Dragoş după ce Ica Dolănescu l-a numit "frustrat"

 

Ica Dolănescu a făcut de-a lungul timpului mai multe declaraţii jignitoare la adresa lui Dragoş. În urmă cu câteva luni, Ica a spus despre el că este frustrat şi că nu a fost un copil dorit în familia lor, având în vedere că mama lui a fost doar o aventură pentru Ion Dolănescu.

Dragoş Dolănescu a avut o reacţie total neaşteptat la aceste cuvinte.

"Eu îi înțeleg frustrarea lui, pentru că orice s-ar spune, el știe mai bine decât oricine. El știe că Ionuț a fost un copil dorit și el n-a fost un copil dorit. Dar ce-ai cu Ionuț? Ce-ai cu Ionuț? Așa fost tatăl lui, să se îndragostrească de mama lui Ionuț și de mamă-sa să nu se îndragostească. Să fie rezultatul unei relații. De ce nu acceptă? Spune atâtea povești, face 40 de ani acum, pe 19 noiembrie Dragoș împlinește 40 de an. Îi știu ziua de naștere și a lui. Se poate să mai creadă în povești?! El vrea să înflorească, să spună că taică-su nu s-a casătorit cu maica-sa că nu l-a lăsat comunismul. Povești! Nici nu a fost gândul de așa ceva. Să nu mai spună că a fost Dolănescu suspendat datorită maică-sii că s-a aflat că are o relație cu o străină," a declarat Ica Dolănescu, în urmă cu ceva timp.

"Ica era o femeie foarte dulce, ea are tot dreptul să creadă ce vrea. Eu sunt facultatea de phihologie, la stat. Eu am încercat să îmi fac viaţa cât mai frumoasă. Mi-am construit o carieră în Costa Rica am încercat să îmi construiesc o viaţă independentă de numele Dolănescu. În România, lumea mă cunoaşte ca fiind fiul lui. Eu am mai încercat să explic situaţia lor economică şi de asta cred că se comportă aşa," a spus Dragoş Dolănescu, la "Agentul Vip".

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video ce mai sus!

Foto: arhivă

M.T.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest