Reacţia surprinzătoare a Marei Bănică după ce a aflat că Antonia s-a dus cu Velea la Maya: "Mi se pare nesimţire din partea lui!"

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Antonia a plecat în Italia să o vadă pe Maya alături de Alex Velea, a stârnit multe controverse. Mulţi au fost şocaţi de acest lucru, ba chiar nu au ezitat să îşi exprime părerea în legătură cu acest subiect.

Atât Dan Capatos, cât şi Mara Bănică au avut ceva de spus în legătură cu plecarea Antoniei alărturi de Velea, pentru a-şi vizita fetiţa. De departe însă, comentariile Marei Bănică au fost cele mai acide.

"Eu vorbesc în calitate de mamă. Să mă ierte Dumnezeu, dar Alex  Velea nu avea ce să caute acolo, face lucrurile astea în detrimentul copilului şi strict pentru imagine. Are un tupeu maxim. S-a filmat copilul zi de zi, oră de oră, doar doar, oamenii vor dori un reality show cu el. Copilul este bulversat în situaţia asta. Trăiesc ca nomazi, copilul ală nu e nici botezat. Ea nu şi-a setat lucrurile în relaţia ei cu Velea, nici cu Maya. Mi se pare nesimţire din partea lui Velea că procedează aşa," a spus Mara Bănică, la Antena Stars.

"Dacă Antonia nu stă cu Maya o pierde, pentru că legile sunt foarte dure în Italia. Noi ne-am deschis sufletul către ea să fie mama Mayei," a mai adăugat Ciro Castellano.

"Întotdeauna aceste împăcări sunt binevenite pentru că Maya avea de suferit din situaţia asta. Dar mi se pare o dovadă de tupeu ca Alex Velea să meargă la familia lui Ciro, mi se pare ceva anormal. Dar dacă el s-a dus doar să o însăţească pe Antonia, fără să se implice prea mult în relaţia cu familia fostului, atunci e ceva normal," a spus şi Dan Capatos.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest