„Regina blănurilor”, la un pas de moarte, după şapte ore în agonie! Ce a păţit vedeta: „Am urlat de durere!” VIDEO

 

Flora Năstase, cunoscută sub numele de „Regina Blănurilor” a fost la un pas de moarte! Vedeta a trecut prin clipe de groază, după ce i s-a făcut foarte rău şi a stat şapte ore în agonie, pe un covor în faţa băii!

„Regina Blănurilor”, în urmă cu câteva zile, a trăit spaima vieţii ei! După ce s-a trezit, i s-a făcut rău şi în ciuda faptului că a fost chemată salvarea, a preferat sa i se administreze un calmant şi să rămână în făţa băii, întinsă pe un covor, timp de şapte ore!

"M-am trezit normal marţi, imediat după Paşte, am mâncat şi dintr-odată mi s-a făcut rău. Am leşinat puţin, noroc că era Jeni lângă mine. Am alunecat lângă pat. A încercat ea să mă ridice. Am avut nişte contracturi musculare pe membrele inferioare. Eu am urlat prima dată de durere în viaţa mea, am fost la baie, am leşinat, i-am spus lui Jeni: scoate-mă de aici. M-am întins în faţa băii pe covor, unde am rămas şapte ore. A chemat salvarea. (...) Mi-a pus perfuzie. L-am rugat să îmi facă ceva să dorm", a spus Flora Năstase la Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest