Sânziana Buruiană, primele declaraţii despre starea de sănătate a tatălui! Şansele de supravieţuire sunt minime: „I s-a rupt o arteră foarte importantă” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană este în pragul disperării. Tatăl vedetei este internat la secţie de Terapie Intensivă, iar pentru aceasta şi mama ei, spitalul a devenit a doua casă. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru „Agenţia VIP”, Sânziana Buruiană a dezvăluit care este situaţia reală de sănătate a tatălui său şi motivul pentru care a ajuns la spital, de urgenţă.

Singurul lucru pe care îl mai pot face Sânziana Buruiană şi mama ei este acela de a se ruga la Dumnezeu pentru a se îmbunătăţi câtuşi de puţin starea de sănătate a tatălui. Toată familia a fost luată prin surprindere de căderea acestuia, mai ales că a plecat pe propriile picioare la spital. Iar abia acolo au descoperit de problemele cardiace.

După investigaţiile amănunţite, cadrele medicale au decis să îl opereze de urgenţă. În clipele acelea, Sânziana Buruiană a fost pusă într-o situaţie extrem de delicată, dat fiind că intervenţia chirurgicală a fost extrem de grea, iar aceasta a trebuit să semneze pentru a se putea interveni.

"De câteva săptămâni bune, viaţa mea a devenit un coşmar. Se împarte între spital şi biserică. Abia ieri ce am reuşit şi eu să fiu un pic mai fericită, de ziua mea. În rest e foarte greu. De când e tata la spital, parcă totul se sfârşeşte. Nu ştiu ce să fac, ne gândim, căutăm soluţii... Încercăm tot felul de lucruri. Cea mai importantă este credinţa în Dumnezeu şi cred că el ne ajută şi nu ne lasă niciodată la greu. Rugăciunile sunt cele mai important. În primul rând, Dumnezeu. Apoi, grija medicilor care îl îngrijesc. Vreau să le mulţumesc pe această cale. E o lună de zile de când a fost operat. A fost o operaţie extrem de grea, cea mai grea operaţie la inimă. Nu ştiam că are probleme cu inima, s-a întâmplat deodată, de la o tensiune foarte mare. I s-a făcut rău, dar a plecat pe picioarele lui. A chemat mama Salvarea şi el era pe picioarele lui. Nu credeam că e atât de gravă situaţia. Am fost luaţi prin surprindere pentru că nu ştiam să aibă probleme. Până la urmă, am ajuns la o operaţie grea, extrem de rară, pe care medicii din România au reuşit să o facă cu brio. Sunt şanse de 50% de reuşită... Cel mai trist lucru a fost să a trebuit să semnăm pentru această operaţie, dar a fost singura şansă de salvare. (...) Medicii şi-au dat seama că este vorba de inimă, l-au băgat la analize, radiografii, până şi-au dat seama că trebuie operat de urgenţă. I s-a rupt o arteră foarte importantă şi a trebuit să se intervină în 24 de ori, pentru că era risc de moarte. După această operaţie, el nu s-a mai trezit. A fost o operaţie de şase ore. De atunci este în comă. Abia ieri a reuşit să dea primele semne, să deschidă ochii... Pe mine, de ziua mea, m-a bucurat mult. Încă nu a ieşit din această situaţie, dar starea lui este stabilă şi noi ne rugăm. În fiecare seară facem rugăciuni şi sperăm la o minune.", a spus Sânziana Buruiană la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest