Saveta Bogdan, în lacrimi, în direct! Care este motivul suferinţei artistei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan trece prin clipe grele! Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, celebra interpretă de muzică populară a vorbit cu lux de amănunte despre suferinţa care îi mistuie sufletul, moment în care a izbucnit în lacrimi, în direct.

Fratele Savetei Bogdan a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire! Interpreta de muzică populară a oferit primele declaraţii, printre lacrimi, despre starea de sănătate a celui care îi este cel mai bun prieten.

"El toată viaţa a muncit pe şantier. A fost şef de şantier, a avut funcţii destul de bune, a fost prin Germania şi prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cât un munte", a povestit Saveta Bogdan despre fratele său, cu sufletul strâns de durere.

În ciuda faptului că timp de doi ani de zile nu s-au mai văzut, cei doi au ţinut legătura, vorbind în fiecare zi la telefon. Din spusele Savetei Bogdan, fratelui său, Maxim, i-a fost depistată o tumoare, în urma căreia a fost operat la ficat. De teamă să nu îl piardă, fără să îi spună ce are pe suflet, artista i-a cerut iertare fratelui său.

"Mi-am cerut iertare, dacă l-am supărat vreodată cu ceva. Am vrut să îi duc un preot să îi fac o rugăciune, să fac ce trebuie că aşa sunt învăţată eu, dar a zis că nu vrea... Acum sperăm să se facă bine. Am stat de vorbă şi cu doctoriţa şi a zis că ar fi şanse, acum să sperăm că va fi bine", a mai spus Saveta Bogdan în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest