Saveta Bogdan, la un pas de accident pe patinoar! Totul a fost filmat/ VIDEO

 

Saveta Bogdan a avut o apariţie de senzaţie, la patinoar. Artista a fost surprinsă într-o ipostază aşa cum nu a mai fost văzut niciodată. În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, interpreta de muzică populară şi-a pus, pentru prima oară în viaţa ei, patinele în picioare şi a învăţat cum să îşi ţină echilibrul, chiar în faţa camerelor de filmat!

Face ce face şi atrage atenţia asupra sa! Saveta Bogdan a dovedit, ori de câte ori a avut ocazia, că este o femeie neînfricată, dornică să înveţe lucruri noi, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie! Cu mult curaj, interpreta de muzică populară a încălţat perechea de patine, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs în jurul ei!

Chiar dacă a fost la un pas de a se accidenta, Saveta Bogdan nu a renunţat la zâmbetul larg de pe faţă, ci din contră! Artista a mărturisit că este o experienţă foarte grea şi în ciuda faptului că nu îşi mai doreşte să existe o a doua oară, le recomandă celor tineri să înveţe să patineze, pentru că este un sport frumos.

"Este o experienţă foarte grea, nu mai vreau să o am a doua oară. E foarte greu să mergi cu patinele", a spus Saveta Bogdan, însă în stilul caracteristic, cu zâmbetul pe buze, în cadrul emisiunii “Agenţia VIP” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest